Wij staan voor je klaar.

Met een klein team en sterk netwerk van experts zijn wij voor jou een waardevolle partner in elke fase van je project. Door jou als opdrachtgever nauw te betrekken bij ons ontwikkelproces, krijg je precies wat je verwacht, wat je nodig hebt en altijd binnen het budget wat jouw past.

Daarmee ben je verzekerd met een resultaat waar je veel van mag verwachten, betrouwbaar, toegankelijk voor al je gebruikers, uitstekend vindbaar door Google, technisch staat als een huis en ontwikkeld met alle security en privacy richtlijnen in ons achterhoofd.

Ook na een succesvolle oplevering blijven we ervoor zorgen dat je jouw online doelstellingen blijft behalen. Door pro-actief mee te denken over doorontwikkeling en nieuwe kansen, zorgen wij ervoor dat jouw online product of dienst blijft meegroeien met je eigen ambities.

Een breed spectrum aan kennis en expertise.

Strategie & advies

Met onze kennis, expertise en ervaring kunnen wij als geen ander ondernemers, startups en organisaties adviseren in alle technische keuzes en uitdagingen die op ze af komen. Wij helpen jou om je online ambities richting te geven en je doelstellingen om te zetten naar een praktisch en haalbaar actieplan.

Design & development

Een website, mobiele applicatie, webshop of online dienst? Wij weten precies hoe je jouw klanten en gebruikers het beste kan bereiken en bedienen. Door het inzetten van moderne en bewezen technologieën, krijg je van ons een duurzaam en relevant product dat waarde toevoegt aan je onderneming.

Service & support

We vinden een duurzame relatie belangrijk, ook als alles live staat. Uiteraard zorgen we ervoor dat je 24/7 online blijft. Maar blijven we ook pro-actief meedenken over de doorontwikkeling en zijn we altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Hierdoor gaat jouw investering jaren mee.

Meer weten?

We willen graag wat voor je kunnen betekenen!
Neem contact op met Robin voor een vrijblijvend gesprek.

robin@webstronauts.com
of bel hem op
+31 (0)85 - 130 09 46