Webapplicatie laten ontwikkelen?

Wij snappen als geen ander dat jouw idee of onderneming niet in een standaard oplossing te vatten is. Wij kunnen daarom voor jou op maat gemaakte applicaties ontwikkelen die aansluiten op jouw behoeften en manier van werken.

Doordat we jouw wensen en eisen willen doorgronden voordat we aan de slag gaan. Kunnen wij in no time applicaties ontwikkelen die technisch staan als een huis, toegankelijk zijn voor al je gebruikers en jaren kunnen meegroeien met jouw ambities.

Van idee naar concept.

We willen graag eerst jouw idee of onderneming snappen. Door je de juiste vragen te stellen, maken wij een duidelijk plan voor de aanpak en werking van je applicatie. We vinden het namelijk erg belangrijk dat ons werk straks naadloos aansluit op je verwachtingen. Maar ook dat we je zo efficiënt mogelijk kunnen helpen jouw online ambities te realiseren.

Snel met feedback.

Door onze doordachte start, weten wij jou razendsnel resultaten te laten zien. Deze gaan we gebruiken om je ideeën te valideren bij je gebruikers. Dit kunnen interactieve wireframes zijn, maar ook een eerste werkende versie van de applicatie. De waardevolle feedback die we hiermee krijgen, gebruiken we om de applicatie nog beter aan te laten sluiten op zijn doel en eventuele risico's uit te sluiten. Waar anderen dat Agile noemen, is dit voor ons een natuurlijke manier van werken.

Samen naar resultaat.

Met de feedback die we van jou en je gebruikers krijgen, ontwikkelen we een applicatie op maat. Doordat we samenwerken en helder communiceren erg belangrijk vinden, zul je je gehoord voelen bij iedere stap en beslissing. Zo krijg je precies het resultaat wat je verwacht, wat je nodig hebt en altijd binnen het budget wat jouw past.

Meegroeien met jouw ambities.

We vinden het belangrijk dat onze maatwerk applicatie mee kan groeien met de ambities van jouw onderneming. En zorgen er daarom voor dat je applicatie optimaal blijft presteren. Ook blijven we pro-actief meedenken over de doorontwikkeling en zijn we altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Hierdoor gaat jouw investering makkelijk jaren mee.

Meer weten?

We willen graag wat voor je kunnen betekenen!
Neem contact op met Robin voor een vrijblijvend gesprek.

robin@webstronauts.com
of bel hem op
+31 (0)85 - 130 09 46