Website laten ontwikkelen?

Jouw website is het online visitekaartje van je onderneming of organisatie. Erg belangrijk dus dat de eerste indruk die je bezoekers krijgen goed is. Wij gaan daarom eerst aan de slag om met jou je bezoekers beter te begrijpen en waar ze naar op zoek zijn.

Dit helpt ons om voor jou een doordachte website te maken die je boodschap en kernwaarden uitstraalt. Een website die je bezoekers weten te vinden en te onthouden. En een website die er voor gaat zorgen dat je hen kan verleiden tot het worden van klanten.

Responsive design voor alle schermen.

Uiteraard staat het design als een huis. Sluit het precies aan op jouw huisstijl. En kunnen bezoekers je website via tablet, smartphone of laptop bekijken.

Want wist jij dat meer dan de helft van je bezoekers je website bekijkt via een mobiel apparaat? Wij bekijken samen met jou de bezoekers op je website via privacy vriendelijke oplossingen en helpen je daarmee je online doelstellingen te behalen of aan te passen.

Technisch vakmanschap.

Een nieuwe website laten maken is een belangrijke investering. Daarom geven wij je een website waarvan je veel kan verwachten; betrouwbaar, razendsnel, duurzaam en simpel te onderhouden. Je website integreren met andere software binnen je bedrijf of organisatie? Wij zijn ook daarin voor jou de perfecte partner.

Vindbaar door Google.

Het is voor iedere website ontzettend belangrijk om gevonden te worden door Google. Wij houden hier vanaf het eerste moment rekening mee en blijven je website optimaliseren voor de beste resultaten.

Toegankelijk voor iedereen.

Ook vinden wij het vanzelfsprekend dat iedereen - ongeacht zijn of haar beperkingen - je website moet kunnen vinden en bezoeken. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook diegene te bereiken die zich wat minder vanzelfsprekend over het internet bewegen.

Meer weten?

We willen graag wat voor je kunnen betekenen!
Neem contact op met Robin voor een vrijblijvend gesprek.

robin@webstronauts.com
of bel hem op
+31 (0)85 - 130 09 46